Niedzielne śniadanko, uwielbiam je! Połączenie pstrąga z chrzanem jest genialne! Kanapki podpatrzone w jednym z kulinarnych programów :) Pyszne, warte przejedzenia się nimi... :)
Jeszcze nie raz zawitają na moim stole.
Jeszcze nie raz zawitają na moim stole.
SKŁADNIKI:
- wędzony pstrąg
- tarty chrzan
- masło
- zielona cebulka
- chleb
PRZYGOTOWANIE:
Chlebek kroimy w kromki, smarujemy lekko masłem, na to grubo chrzanem. Na chrzanie układamy kawałki rybki i posypujemy pokrojoną zieloną cebulką. Takie łatwe a tak smaczne! Delektujcie się :)
bardzo smakowita przekąska :)
OdpowiedzUsuńapetyczna kanapka:) nie tylko na śniadanie, ale także na jakąś imprezę, gdzie serwuje się różne przekąski w formie kanapeczek:)
OdpowiedzUsuńPycha ;)
OdpowiedzUsuńPrzypominam o konkursie z PRYMAT i zapraszam : http://book-and-cooking.blogspot.com/2012/11/konkurs-z-firma-prymat-edycja-swiateczna.html
Chrzanu nie lubię, ale ten pstrąg na kanapkach wygląda bardzo apetycznie ;)
OdpowiedzUsuńmusi byc naprawde pyszne:)
OdpowiedzUsuńczęstuję się, bo uwielbiam chrzan! :D
OdpowiedzUsuńnigdy tak nie jadłam, ale musi być pyszne :D
OdpowiedzUsuńOj to musi być pycha :) uwielbiam rybki , wędzone i w ogóle wszystkie. taka wersja z chrzanem na pewno będzie pycha!
OdpowiedzUsuńwędzony pstrąg- rozmarzyłam się :)
OdpowiedzUsuń