tag:blogger.com,1999:blog-2993359679869450439.post8584416402567272680..comments2024-02-26T20:33:56.515+01:00Comments on Kulinarna Ja: Pieczony camembert otulony szynką parmeńską w towarzystwie bazyliiLoreta - Kulinarna Jahttp://www.blogger.com/profile/07180407120724104587noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2993359679869450439.post-43908433033652275132017-10-28T18:09:22.166+02:002017-10-28T18:09:22.166+02:00Keep on working, great job!Keep on working, great job!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2993359679869450439.post-45586583537008594392012-10-25T12:50:20.556+02:002012-10-25T12:50:20.556+02:00Brzmi smakowicie, ale czytam " z dodatkiem na...Brzmi smakowicie, ale czytam " z dodatkiem najwyższej jakości oliwy z oliwek" a jest tylko Monini - mieszanka oliw z krajów UE. :-(<br /><br />pozdrawiam<br />PiotrAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2993359679869450439.post-83488371126646154882012-07-20T18:55:14.895+02:002012-07-20T18:55:14.895+02:00bardzo fajny przepis :Dbardzo fajny przepis :DDzidkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2993359679869450439.post-38629536473474417112012-07-19T10:21:06.000+02:002012-07-19T10:21:06.000+02:00Polecam, szynka smakowicie go aromatyzuje, a bazyl...Polecam, szynka smakowicie go aromatyzuje, a bazylia dopełnia smak. Genialne połączenie :)Loreta - Kulinarna Jahttps://www.blogger.com/profile/07180407120724104587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2993359679869450439.post-46659743429779380362012-07-19T08:02:55.556+02:002012-07-19T08:02:55.556+02:00Apetycznie się prezentuje - to musi być pyszne. Ba...Apetycznie się prezentuje - to musi być pyszne. Bardzo lubię pieczony camembert, ale jeszcze nie zapiekałam go z szynką. Chętnie bym kiedyś spróbowała.Hania-Kasiahttps://www.blogger.com/profile/15767681274144352800noreply@blogger.com